Salarissen regel je met W&P Personeel en Salaris Soest!

W&P salarisadministratie SoestEen goede salarisadministratie is meer dan alleen de salarisstrook. Er zijn veel regels en vergoedingen. Daarom is het niet eenvoudig een up-to-date salarisadministratie te voeren. W&P kan de volledige salarisadministratie voor u verzorgen. 

Mutaties en pro forma berekeningen

Wij verwerken de mutaties die u bij ons aanlevert en vervaardigen de salarisspecificatie, die we ook voor u kunnen versturen en laten uitbetalen. Daarnaast kunnen we  pro forma loonberekeningen verzorgen voor toekomstige medewerkers.

Inzicht in loonkosten

We kunnen bruto-netto berekeningen en kostenindicaties voor u opstellen zodat u een helder inzicht in uw loonkosten heeft en overzicht van de uitgaven.
Ook kunnen wij voor u journaalposten, betaalstaten, Sepa-betaalbestanden, jaaropgaven en verzamelloonstaten verzorgen. We kunnen deze diensten op papier of digitaal aanleveren en laten inlezen in uw financiële administratiesysteem. 

Verzorgen betalingen en onderhouden contact

Wij controleren nota’s van diverse instellingen als verzekeraars, onderhouden contact met de Belastingdienst en zorgen ervoor dat loonaangifte enz. op tijd ingediend zijn.

Advies en besparen op personeelskosten

Het opzetten en behouden van een goede salarisadministratie kan u veel kosten besparen, zowel in loonkosten als personeelskosten. We adviseren u hier graag over. Ook kunnen wij uw organisatie met een quickscan doorlichten om te beoordelen welke besparingen er in uw organisatie te realiseren zijn op het gebied van personeelskosten. 

Home Salaris