Direct contact? Bel: 035 - 588 55 75

Home > Personeel

W&P Personeel en Salaris Soest regelt alles voor uw personeel!

W&P Personeel & Salaris SoestW&P verzorgt de personeelsadministratie voor u en ontzorgt u door contact te onderhouden met instellingen zoals zorgverzekeraars, pensioenfondsen, belastingdienst, arbodienst en bedrijfsvereniging.

Verzorgen administratie

Wij kunnen de registratie van persoonlijke gegevens van uw medewerker, verlofregistratie, ziekteregistratie en re-integratiebegeleiding voor u verzorgen.

Overzichten 

Wij kunnen signaleringslijsten voor u produceren. Deze kondigen gebeurtenissen aan vanuit de personeelsadministratie, zoals verjaardagen, aflopende arbeidsovereenkomsten en jubilea. Deze overzichten zijn naar eigen wens samen te stellen.

Contact met instellingen

W&P onderhoudt ook het contact met instellingen als zorgverzekeraars, pensioenfondsen, de Belastingdienst, arbodiensten en de bedrijfsvereniging en kan ook eventuele achterstanden wegwerken. Door zorg te dragen voor de polisadministratie voor zorgverzekeraars, aan- en afmeldingen bij pensioenfondsen en het afhandelen van formulieren voor diverse instellingen is uw personeelsadministratie up-to-date.

Advies opzetten personeelsadministratie 

Het opzetten en behouden van een goede personeelsadministratie kan u veel kosten besparen, zowel in loonkosten als personeelskosten. We adviseren u hier graag over.

W&P Salaris en Personeel adviseert u ook graag over de vele mogelijkheden en voordelen van employee benefits en het toepassen van de werkkostenregeling.

Employee benefits

Het ruilen van loonbestanddelen voor andere arbeidsvoorwaarden noemen we Employee benefits.

Lees verder

Werkkosten regeling

Sinds 1 januari 2015  is de werkkostenregeling voor alle werkgevers verplicht. Wat betekent dat voor u?

Lees verder

Besparen op personeelskosten?

Wij kunnen uw organisatie doorlichten met een quickscan om te beoordelen welke besparingen er in uw organisatie te realiseren zijn op het gebied van personeelskosten. 

Quickscan

Besparen op personeelskosten?

Meer over quickscan

 

Contact opnemen